LOF Arkitekter AS

Silver

Silver Pensjonsforsikring hadde som målsetting å etablere et moderne, funksjonelt og litt annerledes kontormiljø¸ for sine 20 medarbeidere. Miljøet er organisert som en kombinasjon av cellekontorer og landskap. Ved utstrakt bruk av glass både i kontorfronter og skillevegger fremstår miljøet som luftig og gir alle god kontakt mot Slottsparken som nærmeste nabo. Bruk av dekorative tapeter og markante farger i kjerneområdet danner en frodig kontrast til det strammere arbeidsmiljøet. Møbler og innredning er valgt i nært samarbeide med Silver og bidrar til å underbygge bedriftens profil som nyskapende innen sitt miljø.

Adresse: Wergelandsveien 7, Oslo
Byggherre: Silver Pensjonsforsikring AS / Høegh Eiendom AS
Utførende: JOS Eiendomsservice AS
Omfang: ca. 450 m2
Ferdigstillelse: 2006